Зі святом Останнього дзвоника!!!

2020-05-29

Шановні школярі, батьки, випускники!

Сердечно вітаємо Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою!

Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаємо Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання. Нехай для всіх вас літній відпочинок буде радісним, безтурботним і цікавим, сповненим яскравих вражень і мандрівок.

Сьогодні ми пере­гор­та­є­мо ще одну сторінку літопису життя нашої школи, адже для наших дев,ятикласників малиновий передзвін шкільного дзвоника не лише стає сим­волом прощання з дитинством, а й відкриває дорогу в незвіданий світ само­стій­но­сті та зрілості. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. По­пе­ре­ду у Вас, дорогі випускники, – нові вершини й до­сягнення. А головне – непросте життя, у якому щодня до­ве­деться робити важ­ливий вибір, від­стоювати власні думки й відповідати за при­йня­ті рішення. По­переду най­скла­д­ні­ше – учи­тися жити, і найприємніше – бути щасливим. Віримо, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій.

Глибоко вдячні батькам наших учнів! У складних умовах дистанційного навчання Ви вкладали у своїх діток і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали Ви прищеплюєте дітям найвищі моральні цінності.

У цей святковий травневий день зичимо всім миру й до­б­­ра, здоров’я і злагоди, щасливих миттєвостей і здійснення мрій, віри й упев­не­но­сті в завтрашньому дні.

Педагогічний колектив Дяківської школи
Кiлькiсть переглядiв: 270

Коментарi